Ga direct naar inhoud

Van Participatiewebshop naar Doe mee webshop

Van Participatiewebshop naar Doe mee webshop

Donderdag 8 april 2021 is het zover: dan is de nieuwe participatiewebshop online. De webshop krijgt ook een nieuwe naam. Vanaf 8 april heet de participatiewebshop de Doe mee webshop. We moeten een aantal gegevens overzetten naar de nieuwe webshop. Daarom kunt u de huidige webshop vanaf 5 april niet meer gebruiken.

In de nieuwe webshop is het voor u nog makkelijker om een product te bestellen. De grootste verandering is dat u niet meer kunt inloggen met uw klantnummer en wachtwoord. Vanaf 8 april moet u inloggen met uw DigiD. In deze folder leest u hoe dat moet. De webshop werkt nog steeds op dezelfde manier. Heeft u vragen? Lees dan de veelgestelde vragen op de achterkant van deze folder. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met de Gemeente Emmen door te bellen 14 0591.

Inloggen

Open internet en typ in de adresbalk: www.doemee.emmen.nl. Klik op de knop ‘inloggen met DigiD’. Heeft u vragen over DigiD? Of wilt u DigiD aanvragen? Kijk dan op www.Digid.nl. Heeft u samen met uw partner een stimuleringsregeling toegekend gekregen? Dan kunt u beiden met uw eigen DigiD inloggen.

Heeft u de Participatieregeling voor uw kinderen toegekend gekregen? Zij kunnen niet zelf inloggen.

Let op: heeft u uw saldo al opgebruikt in de huidige webshop? Dan kunt u dit jaar geen producten of diensten meer bestellen.